Easee. 

makkelijk laden.

Noorse intelligente laadrobot die alles in huis heeft om eenvoudig je laadsessies te beheren en sturen. Makkelijk schaalbaar en inzetbaar met zonne-energie. Nieuwe generatie beschikbaar.

Vraag je offerte aan.

Solar charging

Mits gebruik van de Equalizer (zie verder) meet Easee wanneer er overschotten zijn en kunnen die in de wagen worden geïnjecteerd. Enkel mogelijk met Easee als provider

Loadbalancing

De Equalizer is eveneens in staat om het verbruik van de woning constant te meten en in functie van piekmomenten de wagen trager te laten laden. Je hoeft dus niet wakker te liggen van gesprongen zekeringen.

Altijd verbonden

Geen wifi? Geen probleem. De Easee Charge Lite en Charge Core zijn uitgerust met een e-sim met dataverbinding (abo Plus noodzakelijk). Dus om het even waar je je laadpunt hangt, je zal het altijd op afstand kunnen bedienen. Weet dat de Equalizer wel wifi nodig heeft.

Duurzaam

Easee werkt als Scandinavisch merk hard aan het halen van de Europese doelstellingen en levert inspanningen om de impact op onze planeet te verlagen. Lees hier meer over hun duurzaamheidsinitiatieven.

Laadrobot?

De Easee-laadrobot is dé ideale laadpaal voor jouw elektrische auto. Ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op kantoor.

Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon een stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk, de EV-laders zijn compleet in te richten naar jouw eigen smaak en wensen.

Lite of Core?

Easee heeft twee uitvoeringen: Lite en Core. Lite wordt vooral geplaatst bij gebruikers thuis. Core wordt vooral gebruikt op parkings of ondergrondse parkeergarages omwille van de schaalbaarheid. Meerdere toestellen op 1 kring zijn dan mogelijk. De laadpunten kunnen allebei worden gekoppeld aan wifi en hebben standaard een ingebouwde 4G-kaart. 

Equalizer

De Equalizer is ontwikkeld om het laadpunt nog meer slimme functionaliteit te geven. Ofwel wordt deze rechtstreeks aan de digitale meter gekoppeld, ofwel wordt er een analoge meting met klemmen op de kast uitgevoerd (AMP). De Equalizer zal dan meten hoeveel de woning verbruikt en hoeveel overschotten er worden geïnjecteerd, wat zowel loadbalancing als solar charging* mogelijk maakt. Kortom: een onmisbare module in het huidige energieklimaat.

*solar charging enkel mogelijk indien er geen provider voor split-billing op het laadpunt is geconfigureerd.


Accessoires

Paal

De Easee kan worden gemonteerd op een paal voor 1, 2 of 4 laadpunten. De ingebouwde verdeeldoos maakt het mogelijk om meerdere toestellen op 1 kring aan te sluiten. 

Kleuren

Het frontplaatje van Easee kan worden vervangen door een kleur naar keuze. Standaard komt het laadpunt in het zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Denk aan rood, grijs, antraciet en wit.Haak en kabel

Easee biedt ook gegalvaniseerde kabelhaken aan die eveneens in diverse kleuren te verkrijgen zijn. Ook laadkabels van Easee worden apart aangeboden. Een laadkabel kan je makkelijk 'lokken' trouwens.