Je unieke rijervaring start hier

Ook al gaat het om groen, soms zie je het bos door de bomen niet meer. Je hebt een EV besteld en wat dan? Welk laadpunt kies je? Zal de hoofdzekering niet springen? Moet het slim zijn en kan het overweg met overschotten van je zonne-energie?

Geen paniek, we ontzorgen je door alles samen te overlopen, van groot- tot kleinverbruikers, van je rijprofiel tot actieradius, van laadsnelheid tot capaciteitstarief. Onder vind je alvast een greep uit ons aanbod.

Meteen een offerte voor je laadpunt nodig? Ga dan naar deze pagina.

Alle laadpunten die wij aanbieden zijn geconnecteerd en kunnen worden aangestuurd met een app. Ze voeren ook loadbalancing uit, al dan niet met extra component.

Wil je met groene stroom laden? Lees dan eerst deze bijdrage.

Smappee

Smappee is een West-Vlaams bedrijf dat reeds zijn strepen had verdiend met energiemonitoring. Sinds 2021 bieden ze ook hun strakke aluminium laadpunten aan. Gecombineerd met het energiesysteem Infinity, krijg je een duidelijk inzicht in je verbruik en injectie en kan je op een slimme manier je stroom sturen en beheren.

Dit is naar onze mening het slimste en meest duurzame laadpunt op de markt, helemaal afgestemd op de Belgische context (piekvermogen).

Ontdek Smappee

Easee

Easee is een Noors bedrijf dat ondertussen in heel Europa actief is en met 600.000 laadpunten aan een stevige opmars bezig is. Hun laadpunten hebben een uniek design met heel wat intelligentie aan boord die makkelijk te bedienen is. Ze hebben hun naam dus zeer bewust gekozen :-). Werkt met slimme meters en hebben een tool om ook met analoge aan de slag te gaan. De nieuwste generatie kan reeds besteld worden. Plaatsing vanaf midden september mogelijk.

Easee peasy, I like

Tesla Wall Connector

Tesla-rijders kiezen graag een laadpunt dat bij de wagen past. Met een design dat even gestroomlijnd is als de wagen, is de Wall Connector zeker een aardige aanvulling. Momenteel dient de wifi-verbinding voor het uitvoeren van updates op het laadpunt en de wagen, meer Elon heeft beloofd meer functionaliteit toe te voegen. 

Vanaf februari 2024 houdt de Tesla Wall Connector ook rekening met de andere verbruikers in de woning dankzij hun nieuwe loadbalancing-kit. 

Tesla? Zeker!

Peblar

Peblar is onderdeel van het Nederlandse Prodrive Technologies en heeft strakke, slimme laadpunten die ook makkelijk aan je digitale of analoge meter kunnen worden gekoppeld voor extra functionaliteit (loadbalancing, solar charging). Meest budgetvriendelijke optie. Momenteel beschikbaar in de Home- en Home Plus-versie.


Bidirectioneel

We staan sinds 2020 aan de barricades om bidirectioneel laden in België mogelijk te maken en hebben ons gaandeweg gespecialiseerd in de materie. We hebben een aparte pagina gemaakt met een overzicht van bidirectionele wagens en bidirectionele laadpunten die de komende maanden en jaren worden uitgerold. 

Lijkt me interessant!