Snelladers. 

Belgisch.

CFM 40 kW


Vraag je offerte aan.


Zonne-energie

Deze Limburgse snellader kan laden met overschotten of kan praten via modbus met een EMS-systeem, zodat energie optimaal kan worden ingezet

Schaalbaar

Of je er nu 1 of 10 op de parking zet, dit laadpunt kan naadloos deel uitmaken van een netwerk en energie balanceren.

Altijd verbonden

Ethernet, wifi of 4G? Altijd verbonden, dat is zeker.

Lichte aansluiting

We bieden een 40 kW-snellader aan die nog op laagspanning kan worden aangesloten, ideaal voor de kleinere of grotere bedrijfsparking.

Evonity CFM DC 40kW

Evonity is een nieuw Belgisch merk dat toont dat kostefficiëntie en kwaliteit (Phoenix-componenten) wel degelijk hand in hand kunnen gaan. 

De laadpunten zijn van gecoat aluminium gemaakt en zijn daardoor niet alleen aantrekkelijk, maar ook beter bestand tegen de elementen. Door het feit dat de interne componenten individueel kunnen worden vervangen, is dit laadpunt een duurzame optie met een positieve impact op het langetermijngebruik ervan.

Snellader

We kiezen voor een lichte snellader van 40 kW omdat die makkelijk op de laagspanning kan worden aangesloten (400 V, 63 A) en budgettair zeer aantrekkelijk is.

Enkele voordelen:

  • sneller dan de 11 kW-laadpunten op parkeerplaatsen;
  • ideaal voor bedrijven met weinig ruimte voor AC-laadpunten, maar wel met een grotere vloot;
  • op een uur is een volledig elektrische wagen van 78 kWh voor de helft bijgeladen;
  • kan je voor het personeel integreren in een app met rotatiesysteem (informeer naar de opties) die werknemers informeert wanneer de wagen van een collega is opgeladen.

Meld je aan voor een offerte.