Watt's Up?

Wil je ons team leren kennen? Neem dan hieronder een kijkje.

Tim, CEO & Founding Father

Oprichter en chief visionair, Tim is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan het mainstream maken van elektrische mobiliteit, marketing en strategieën voor klantervaring. Zeer begaan met klimaatverandering en de stappen die we kunnen zetten om onze voetafdruk te verlagen.


Karen, Customer Journey Specialist

Karen gaat voor onze klanten door het vuur om de customer journey zo aangenaam mogelijk te maken. Ze geeft multitasken het nakijken en zal het niet nalaten aan onze oren te trekken bij ontbrekende informatie. 

Ronny, EV Consultancy

Gebeten door IT, energie en complexe laadpuntconfiguraties. Gooi er een bijzondere nieuwsgierigheid naar alle nieuwe ontwikkelingen op de markt bij en je weet dat Ronny de uitgelezen persoon is om de energie in je woning en wagen optimaal te laten samenwerken. 


Stef

Met een ingenieursopleiding in de rugzak en een lange carrière in de kabelindustrie, vond Stef dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Het installeren van slimme laadoplossingen werd een feit. Fan van complexe installaties. Partner van Watt's Next.

Kevin

Kevin is onze allereerste technieker en is ondertussen de 'ancien' van het team. Hij heeft alle mogelijke setups van dichtbij meegemaakt. Hamert op puike afwerking. We noemen hem ook 'het beest'. 

Michael

Wanneer een bioloog plots beslist om zich volop te smijten op elektriciteitswerk, dan kan je niet anders dan geboeid luisteren naar de keuze voor die switch. Met jarenlange ervaring op de teller en flinke bijscholingen, kan je bouwen op zijn scherpe inzichten en aanpak.

Kjell

Kjell is een alleskunner die zijn expertise breed inzet. Geen enkele klus is hem te groot om ermee aan de slag te gaan. Hij gaat voor cleane installaties met een vleugje Haachtse charme.

Steven

Het valt moeilijk te verbergen dat Steven uit de Kempen komt. Het is dan ook dé achtertuin waar hij in combinatie met Limburg graag vertoeft. Zeer leergierig en altijd klaar voor de nodige ondersteuning. 

Giovanni

Een Bonheidenaar met Mechelse roots die is uitgeweken naar West-Vlaanderen. De liefde die hij daar vond vertaalt hij in vakmanschap, precisiewerk en aandacht, wat de regio zeker kan appreciëren. Giovanni ondersteunt ons bij grotere projecten.