Offerte voor je VW, Audi, Skoda, Seat of Cupra?

Zo gepiept. 

Wil je een laadpaalofferte voor je elektrische wagen? Scroll even verder, verken het aanbod en vul het formulier in. Je offerte komt zo snel mogelijk je richting uit!
Overweeg je een wagen en wil je eerst meer weten over de mogelijkheden bij je thuis? Maak een afspraak voor een meeting online of bezoek onze winkel. Inboeken kan via onze afspraken-pagina.Smappee

Eerlijk? Dit merk biedt momenteel de slimste laadpunten op de markt. Of het nu om loadbalancing gaat, het sturen van overschotten, het afvlakken van pieken of zelfs laden met dynamische tarieven, de laadpunten kunnen het probleemloos aan. 

Zonne-energie

Zonne-energie kan makkelijk geïnjecteerd worden in de wagen. Houd er rekening mee dat de woning uiteraard voorrang krijgt 

Pieken aanpakken

Het laadpunt kan je energie spreiden, om zo het aantal kW per uur lager te houden. je kan ook een heuse pieklimiet instellen.

Verbruik in kaart

Infinity, het energiebeheersysteem van Smappee, brengt je verbruik en productie in kaart. De tool zal ook je sluimerverbruik kenbaar maken en tips geven om energie te besparen

EV One 

Op aanvraag, maakt standaard geen deel uit van het pakket

EV Wall socket

Wit muurmodel met een socket. Strakke en moderne look. Ook met zwart front verkrijgbaar (mits meerkost en indien het laadpunt niet in de zon staat). 

EV Wall Cable

Zelfde uitvoering, maar dan met een vaste kabel van 8 meter. 

Easee

Noors merk dat sinds september 2023 een nieuwe generatie op de markt heeft gebracht. Strakke, geconnecteerde laadpunten die op de woning loadbalancing kunnen uitvoeren. Ook in diverse kleuren te verkrijgen.

Slimme meting

Het toestel werkt naadloos samen met de Equalizer, een component die kan worden gekoppeld aan de digitale (en analoge) meter en rekening houdt met het verbruik van de woning.  

Vergrendeling

Je kan je laadkabel vergrendelen tegen diefstal en RFID activeren om enkel toegang te krijgen met een laadpasje.  

Open API

Easee draait op een Open API en kan dus geïntegreerd worden in bestaande domotica-systemen (Niko, Home Assist, Loxone) of energiebeheersystemen zoals Flexio.

Charge Lite 

We plaatsen 'm graag, net omdat het laadpunt zo strak is en een geïntegreerde e-sim heeft, voor connectie op moeilijke plaatsen. 

Kleuren 

De cover komt standaard in het zwart. Mits meerkost (€ 45) kan je een andere kleur kiezen: wit, rood, antraciet of grijs.

Equalizer 

Zorgeloos laden met loadbalancing. Solar charging kan voorlopig enkel indien Easee als provider is gekozen (niet indien Mobiflow is gekozen). Er is een update in de maak.

Zaptec

Ook een Noors merk en haast dezelfde functionaliteit als Easee, met het verschil dat vooral het design anders is. Het gaat dus om een kwestie van smaak. Loadbalancing, smart charging en binnenkort solar charging (zelfde beperking als bij Easee) zijn allemaal mogelijk. Net zoals Easee heb je gratis e-sim en RFID.

Slimme meting

Het toestel werkt naadloos samen met de Sense, een component die kan worden gekoppeld aan de digitale (en analoge) meter en rekening houdt met het verbruik van de woning.  

Vergrendeling

Je kan je laadkabel vergrendelen tegen diefstal en RFID activeren om enkel toegang te krijgen met een laadpasje.  

Connected

 De Zaptec Go is altijd geconnecteerd vermits er standaard een e-sim met dataconnectie aanwezig is. 

Minimalistisch 

Compact en strak design met een oplichtende halo in het midden.

Kleurenspel

Diverse kleuren beschikbaar.

Zaptec Sense 

De module noodzakelijk voor loadbalancing op de woning. 

Bidirectioneel

 Heb je een wagen besteld met een batterij van minstens 77 kWh? Dan gaat ie standaard bidirectioneel kunnen laden vanaf firmware 3.5. Die firmware wordt in december 2023 in Duitsland uitgerold en zal wellicht in Q1 2024 in het voorjaar voor de Europese markt volgen. Compatibele laadpunten om je wagen deels ook te gebruiken als thuisbatterij worden rond dezelfde periode gelanceerd. (foto (c) Volkswagen)

De wagens zullen tot 10 kW kunnen afleveren.

Kijk ook zeker op onze aparte pagina voor meer info.

Leer meer


Let's Go!VW
Audi
Skoda
Cupra
Seat
Selecteer het merk van de Autonatie-groep waar je een wagen hebt aangekocht. 
Selecteer de vestiging van de Autonatie-groep waar je de wagen hebt aangekocht.
Geef de naam van de verkoper van de Autonatie-vestiging.
Check de komende dagen zeker je SPAM- of reclamefolder want onze mails belanden daar al eens. 
Vul hier het adres van de installatie in.
Gelieve deze lay-out te gebruiken om dit veld in te vullen: 0759501189.

Hieronder worden verschillende meer technische vragen gesteld die ons een zicht geven op jouw thuissituatie en die ons helpen een correcte offert daarvoor op te stellen.


Smappee Infinity:
Smappee Infinity is een modulaire totaaloplossing die zorgt voor extra energie- efficiëntie dankzij een gedetailleerd realtime-inzicht in je energieverbruik met niet één, maar drie methodes voor elektriciteitssubmeting. Voeg daar nog zonne-energie, gas en water aan toe en je hebt in één oogopslag een volledig overzicht van al je energiestromen. Smappee Infinity kun je makkelijk installeren en integreren met IoT- diensten.
 De Output-module kan ook worden gebruikt als een controlesignaal voor slimme toestellen. Bovendien kun je IoT-applicaties van derden integreren via de Smappee App. Stel als laatste regels in om slimme toestellen te verbinden en controleren met de Smappee Automations en je autolaadsessies te plannen met de Smappee App.


 LifePowr / FlexiO:
Slimme aansturing van je batterij en laadpaal met FlexiO. Optimaal gebruik van zonne- energie. Eenvoudig te installeren en compatibel met courante omvormers en laadpalen.

FlexiO houdt rekening met weersvoorspellingen, dynamische tarieven, jouw verbruikspatroon, de degradatie van je batterij, etc. Waardoor het altijd op zoek gaat naar de meest optimale en rendabele optie voor jouw situatie.OPGELET 1)
Momenteel zijn er nog geen bidirectionele laadpalen te bestellen. Wel hebben reeds verschillende fabrikanten bevestigd eraan te werken of zelfs hun bidirectioneel laadpunt aangekondigd . Deze hebben we hieronder opgenomen.

We kunnen je hiervoor dus nog geen offertes opmaken, maar je gegevens voor interesse in bidirectioneel laden zitten zo wel in ons CRM-systeem. Zo kunnen we contact opnemen zodra we zelf meer informatie krijgen.

OPGELET 2)
Er zijn 2 mogelijkheden als het op bidirectionele laadstations aankomt. Volgens de laatste informatie die wij hebben kunnen vinden, levert dat volgende opsomming op:

  • de wagen levert gelijkstroom (DC) aan het laadstation: dit geld oa voor alle wagens van de VW-groep op het MEB platform: VW ID.4/5, VW ID Buzz, Audi Q4 eTron, Skoda Enyac. En daarnaast: Kia EV9, Volvo EX90, Polestar 3.
  • de wagen levert wisselstroom (AC) aan het laadstation: dit geldt oa voor volgende wagens: Fisker Ocan, Tesla, Kia EV9, Polestar 3, Volvo EX90, Renault's Mégane, Scénic, 5 e-Tech modeljaar 2024. De nieuwe Peugeot e-3008 2024, zal V2L ondersteunen (is het STLA platform van Stellantis, V2H/G is nog niet bekend).

OPGELET 3)
Er is momenteel nog geen zekerheid of alle onderstaande fabrikanten van bidirectionele laadstations, deze ook voor de Belgische markt zullen laten homologeren en beschikbaar stellen.

Meer informatie over bidirectioneel laden op onze speciale pagina.

Klik op de naam van de fabrikant om onze specifieke informatiepagina's te bekijken.
SmappeeZaptecEasee, Tesla, Ecotap, Evonity

Je kan nadien dan een contract afsluiten met een provider voor de automatische terugbetaling. De uitleg volgt nog. 
Indien je P1 poort reeds in gebruik is, zorgen we in de offerte voor een P1-splitter zodat er meerdere toestellen op aangesloten kunnen worden. 

Hieronder kan je makkelijk bekijken hoe je zelf de netaansluiting kan achterhalen.  

Hieronder kan je makkelijk bekijken hoe je zelf de stroomsterkte kan achterhalen.  Opgelet: Batterijen op een hybride omvormer worden door een laadsysteem beschouwd als productie. De wagen zal de batterij leegtrekken, tenzij je schema's instelt.Opgelet: thuisbatterijen worden door de meeste laadpunten als zonneproductie beschouwd. Bijgevolg zal de wagen bij het laden de batterij leegtrekken. Sommige laadpunten, waaronder Smappee, kunnen dat voorkomen bij hybride omvormers.


Noteer hier:

- Extra informatie indien nodig. 
- Eventuele vragen die je reeds hebt.
- Of bijvoorbeeld wanneer er klinkers opgebroken moeten worden e.d..

 Om een offerte op maat te kunnen opstellen, vragen we volgende foto's te uploaden:
  • Foto meterkast (close-up van zekering onder de meter)
  • Duidelijke foto van de zekeringkast zodat we kunnen zien of er nog voldoende plaats is
  • Foto’s van het te volgen traject van de zekeringskast tot waar het laadpunt moet komen
  • Foto van de locatie waar het laadpunt komt
  • Foto van de omvormer (indien van toepassing)
  • Foto van de digitale meter (indien van toepassing)
  • Een schema / foto met aanduiding van het te volgen traject

Indien het op dit moment niet mogelijk is om foto's door te sturen,
kan je gerust verder naar het einde van het formulier 
en dan vragen we deze later nog even op.