Laden...

Zaptec Go. 

makkelijk, sowieso.

De Zaptec Go sluit naadloos aan bij je woning, doordat hij ongeveer net zo groot is als een tablet, met een gewicht van 1,3 kg. De Zaptec Go neemt geen onnodige ruimte in en je hebt de keuze uit liefst 6 prachtige kleuren, die passen bij je woning. 

Vraag je offerte aan. 


5 jaar garantie

Er zijn maar weinig merken die zo'n lange garantie bieden als Zaptec. Bovenop het slimme en eenvoudige gebruik, biedt dit laadpunt dus ook een lange gemoedsrust.  

Loadbalancing

De Sense (zie onder) is in staat om het verbruik van de woning of gebouw constant te meten en in functie van piekmomenten de wagens trager te laten laden. Je hoeft dus niet wakker te liggen van gesprongen zekeringen.

Altijd verbonden

Geen wifi? Geen probleem. De Zaptec Go is uitgerust met een e-sim met dataverbinding. Dus om het even waar je je laadpunt hangt, je zal het altijd op afstand kunnen bedienen. Weet dat de Sense wel wifi nodig heeft.

Kleurrijk

Zaptec Go is te verkrijgen in diverse kleuren zodat je zeker de juiste keuze kan maken in functie van je gevel. 

One for all

De Zaptec Go is dé ideale laadpaal voor jouw elektrische auto. Ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op kantoor.

Past bij alle elektrische voertuigen en huizen. Zaptec Go past zich slim aan aan de maximale laadhoeveelheid, op basis van de capaciteit van je auto, zodat ie altijd zo efficiënt mogelijk laadt.

Sense

De Zaptec Sense past automatisch de laadsnelheid aan in je gebouw of huis. Wanneer je weinig stroom gebruikt, wordt de laadsnelheid verhoogd, waardoor je sneller je voertuig(en) laadt. Als je stroomverbruik hoog is, verlaagt de Zaptec Sense de energie die gebruikt wordt voor het laden, om overbelasting en een stroomuitval te voorkomen.

Zaptec Sense zorgt voor meer laadcapaciteit van elektrische voertuigen dan normaal. Je kunt automatisch sneller laden, en zelfs meerdere auto’s tegelijk, zonder het risico van overbelasting.


buiten de lijntjes.

Keuzevrijheid

Zoveel kleuren, zoveel mogelijkheden. Kies de kleur die het best past bij je wagen of gevel.