Zaptec. 

makkelijk laden.

Noorse intelligente laadrobot die alles in huis heeft om eenvoudig je laadsessies te beheren en sturen. Makkelijk schaalbaar, fasebalancering en V2G Ready.


Offerte voor Zaptec Pro

V2G

Zaptec Pro is klaar voor bidirectionele laadtechnologie volgens de meest recente iso 15118-20-norm. Hier gaan we uit van omvorming van DC naar AC in de wagen. 

Loadbalancing

De Sense is in staat om het verbruik van de woning of gebouw constant te meten en in functie van piekmomenten de wagens trager te laten laden. Je hoeft dus niet wakker te liggen van gesprongen zekeringen.

Altijd verbonden

Geen wifi? Geen probleem. De Zaptec Pro is uitgerust met een e-sim met dataverbinding. Dus om het even waar je je laadpunt hangt, je zal het altijd op afstand kunnen bedienen. Weet dat de Sense wel wifi nodig heeft.

Fasedetectie en -wissel

Zaptec heeft een unieke manier ontwikkeld om een balans te vinden tussen enkele en drie-fase-laders. Dit betekent dat het laadsysteem slimmer gebruikmaakt van de beschikbare energie dan de meeste andere laadstations.

Laadrobot?

De Zaptec Pro is dé ideale laadpaal voor jouw elektrische auto. Ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op kantoor.

Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon een stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk.

Sense

De Zaptec Sense past automatisch de laadsnelheid aan in je gebouw of huis. Wanneer je weinig stroom gebruikt, wordt de laadsnelheid verhoogd, waardoor je sneller je voertuig(en) laadt. Als je stroomverbruik hoog is, verlaagt de Zaptec Sense de energie die gebruikt wordt voor het laden, om overbelasting en een stroomuitval te voorkomen.

Zaptec Sense zorgt voor meer laadcapaciteit van elektrische voertuigen dan normaal. Je kunt automatisch sneller laden, en zelfs meerdere auto’s tegelijk, zonder het risico van overbelasting.


Paal

Paal

Montage op 1 paal mogelijk.

Paal

Montage aan voor- en achterkant paal mogelijk of naast mekaar zoals hierboven.