circulaire thuisbatterij.

duurzaamheid boven.

Vraag je offerte.Batterij van W4E

Naast de klassieke thuisbatterij, waren ook op zoek naar een waardig, duurzaam en lokaal alternatief met een mooi verhaal. En toen verscheen Watt4Ever op ons pad, een Belgisch bedrijf dat batterijen van elektrische (hybride) voertuigen een tweede leven geeft. Aanvankelijk als oplossing voor bedrijven, maar nu ook voor particulier. De weg die de batterij aflegt tot bij de woning is een verhaal dat circulair en duurzaam mooi uitdraagt en de levensduur van een batterij 🔋 aanzienlijk verlengt. Ontdek het verhaal en vraag een offerte aan.

Over W4E

Watt4Ever werd opgericht door een samenwerkingsverband van gerenommeerde partners, die op zoek waren naar een manier om het probleem van het recycleren van elektrische batterijen aan te pakken door ondernemingen en huishoudens  een regionale, duurzame, en winstgevende oplossing voor hun energiebehoeften te bieden.

Door hun verschillende en complementaire achtergronden en expertise samen te brengen, biedt Watt4Ever een complete en geïntegreerde oplossing die de hele energiewaardeketen verenigt.


Watt4Ever heeft dezelfde doelstelling als Watt's Next: het verhaal van duurzaamheid en de zorg om de planeet een stem geven door gerichte actie te ondernemen. Zij recycleren batterijen en geven ze een tweede leven zodat er minder nieuwe grondstoffen moeten worden ontgonnen. Wij ondersteunen hen door ze op de markt aan te bieden en de markt de meerwaarde te tonen van een circulaire batterij. 


Thuisbatterij 5 kWh of 10 kWh?

Interesse in een circulaire batterij? Je kan ze vanaf nu bij ons bestellen als 5 of 10 kWh-versie. 

Meer info:

Duurzaam, krachtig en slim, Watt4Ever Model A is ontworpen om de manier waarop je thuis energie gebruikt te optimaliseren. Via het afvlakken van pieken, eigen verbruik van hernieuwbare energie, of gewoon het back-uppen van gevoelige systemen, biedt de Model A-batterij energieautonomie op een duurzame manier:

- pieken afvlakken
- besparingen op de energierekening door energiearbitrage
- versterking van de lokale netcapaciteit 
- opslag van zonne-energie voor eigen gebruik

- lokaal off-grid gaan

De batterijmodule Model A wordt geplaatst met een Victron Multiplus II- of Victron Quattro-omvormer. We kiezen voor dat merk omdat het Nederlands en dus voor ons nog lokaal is. Bovendien bieden ze technologie die breed inzetbaar is en een sterke reputatie heeft.