Zaptec, powers adventure.

Helemaal opgeladenvoor uw volgendeavontuur. 

Vraag je offerte aan. 

One for all

De Zaptec Go is dé ideale laadpaal voor jouw elektrische auto. Ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op kantoor.

Past bij alle elektrische voertuigen en huizen. Zaptec Go past zich slim aan aan de maximale laadhoeveelheid, op basis van de capaciteit van je auto, zodat ie altijd zo efficiënt mogelijk laadt.

PS: De Zaptec Go 2 die Q4 uit komt omvat volgende extra functionaliteiten bovenop die van de huidige Go:

  • MID-gecertificeerd
  • 1/3-faseschakeling
  • AC V2G (vehicle-to-grid) (ISO 15118-20 en editie 4 van IEC 61851-1)
Zaptec Go

5 jaar garantie

Er zijn maar weinig merken die zo'n lange garantie bieden als Zaptec. Bovenop het slimme en eenvoudige gebruik, biedt dit laadpunt dus ook een lange gemoedsrust.  

Loadbalancing

De Sense (zie onder) is in staat om het verbruik van de woning of gebouw constant te meten en in functie van piekmomenten de wagens trager te laten laden. Je hoeft dus niet wakker te liggen van gesprongen zekeringen.

Altijd verbonden

Geen wifi? Geen probleem. De Zaptec Go is uitgerust met een e-sim met dataverbinding. Dus om het even waar je je laadpunt hangt, je zal het altijd op afstand kunnen bedienen. Weet dat de Sense wel wifi nodig heeft.

Kleurrijk

Zaptec Go is te verkrijgen in diverse kleuren zodat je zeker de juiste keuze kan maken in functie van je gevel. 

Professionele laadrobot?

De Zaptec Pro is dé ideale laadpaal voor jouw elektrische auto. Ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op kantoor.

Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon een stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk.

Zaptec Pro

V2G

Zaptec Pro is klaar voor bidirectionele laadtechnologie volgens de meest recente iso 15118-20-norm. Hier gaan we uit van omvorming van DC naar AC in de wagen. 

Loadbalancing

De Sense is in staat om het verbruik van de woning of gebouw constant te meten en in functie van piekmomenten de wagens trager te laten laden. Je hoeft dus niet wakker te liggen van gesprongen zekeringen.

Altijd verbonden

Geen wifi? Geen probleem. De Zaptec Pro is uitgerust met een e-sim met dataverbinding. Dus om het even waar je je laadpunt hangt, je zal het altijd op afstand kunnen bedienen. Weet dat de Sense wel wifi nodig heeft.

Fasedetectie en -wissel

Zaptec heeft een unieke manier ontwikkeld om een balans te vinden tussen enkele en drie-fase-laders. Dit betekent dat het laadsysteem slimmer gebruikmaakt van de beschikbare energie dan de meeste andere laadstations.