Smappee. 

De zon is nog maar het begin.


Offerte voor Smappee op de parking. 

Solar charging

De Smappee-laadpunten zijn ontworpen om optimaal te laden met zonne-energie. Wil je liever niet injecteren in het net, dan biedt Smappee een mooie uitkomst.

Loadbalancing

Smappee meet het verbruik van het gebouw en zal in functie van dat verbruik de wagen trager of sneller doen laden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een gesprongen zekering. Als toemaatje kan je een piekplafond instellen, wat dan weer goed is voor het capaciteitstarief.

Slim energiebeheer

Dankzij Infinity krijg je meer inzichten in verbruik, productie en sluimerverbruik, kan je rekening houden met schommelende energieprijzen of het weer en kan je eventuele smart grid ready-toestellen slim aansturen. 

Lokaal & duurzaam

Belgisch product, geproduceerd op een site met een sociaal karakter, duurzame materialen, toekomstbestendig. 


EV ONE

Een strak, minimalistisch design is kenmerkend voor de mooie en bekroonde Smappee-laadpalen. En de EV One mag zeker naast de rest staan!

De EV One is speciaal ontworpen als vrijstaande lader die zich dankzij zijn slanke rechthoekige vorm en zwarte kleur overal thuis voelt. Langs je oprit of op een bedrijfsparking, als eyecatcher in traditionele architectuur of als verlengstuk van modern design… Deze lader is bedoeld om discreet te zijn en zijn omgeving smaakvol aan te vullen.

Lees de brochure.

EV BASE

Zoek je een strak dubbel laadpunt voor op de parking of oprit? Dan is de EV Base een slimme keuze. Je krijgt alle functionaliteit van de Smappee-familie en heel wat nieuwsgierige blikken. Is ook te verkrijgen met een vaste laadkabel van 5 m.


Lees de brochure.