Plaatsbezoek. Opties.

Om een duidelijk zicht te krijgen op je situatie thuis of op kantoor, dienen we altijd een audit uit te voeren, een analyse van de technische omstandigheden, netaansluiting, aanwezigheid omvormers e.d. Die audits voeren wij uit met een lage ecologische voetafdruk. Ontdek hier je opties.

Formulier-audit

Zonder overdrijven beslaat een 85% van onze installaties een standaarduitvoering. Dat wil zeggen dat de afstand tussen de hoofdzekeringkast en het laadpunt (of batterij) rond de 10 meter beslaat. Wanneer klanten dat in het formulier aangeven en er ook foto's aan toevoegen, hebben we doorgaans voldoende om voor je aan de slag te gaan. We geven in het formulier ook zeer duidelijk aan wat we nodig hebben, met voorbeelden en beschrijvingen.


Video-audit

Zoals gezegd vinden we een lage ecologische voetafdruk belangrijk. We hoeven ons niet altijd te verplaatsen om samen met jou naar de locatie te kijken. Met een video-audit neem je ons mee op pad en stellen we gerichte vragen. Ondertussen nemen we screenshots van belangrijke elementen voor de analyse. Weinig verrassingen daar en heel wat CO2 en tijd bespaard. Dit wordt gratis uitgevoerd.

Audit ter plaatse

Soms is de installatie complexer, zijn er graafwerken nodig of hebben we te maken met een hoogspanningskast, diverse kasten met aansluitingen die moeten worden uitgemeten, of beslaat het een grotere afstand.

Indien we het niet met video kunnen oplossen of je zelf op een plaatsbezoek staat en je ervan overtuigd bent dat bovenstaande opties niet mogelijk zijn, dan komen we langs. 

Als we dat in een bestaande route kunnen consolideren, kunnen we dat inplannen voor € 59, waarvan € 35 kan worden gerecupereerd in de aanvaarde offerte. 

Wil je echter dat we dat apart inplannen, met een aparte route die we uitstippelen, dan zal de kost hoger zijn, want dan dienen we ook vervoer aan te rekenen. Die kost wordt berekend op afstand en filegevoelige routes. Daarvoor bezorgen we je dan een offerte, met melding van hoeveel je in de aanvaarde offerte kan recupereren. Dat is ook maatwerk (houd er rekening mee dat een planner dan een bezoek moet aanmaken voor de technieker, wat ook een extra kost is).